11.Ventspils novada atklātais čempionāts velotriālā jauniešiem.

dsc_0235

Neskatoties uz sezonas noslēgumu, pēdējā oktobra sestdienā, 29.oktobrī,  Ugālē tika organizēts jau 11.Ventspils novada atklātais čempionāts velotriālā jauniešiem. Sacensības tika organizētas pēc UCI noteikumiem, kuros grūtības rada tas, ka nedrīkst atbalstīties uz velosipēda pedāļiem un kartera. Kopumā piedalījās  18 dalībnieki, kuri pēc vecuma tika sadalīti piecās grupās: promessa, poussin, benjamin, minime un femine. Bija arī ārpus konkurences grupa open, kuru pārstāvēja Ansis Dermaks.

Treniņu angārā bija sagatavotas septiņas trases, kuras bija jāizbrauc no abām pusēm. Tā kā laikapstākļi bija sportistiem labvēlīgi, viens posms bija ierīkots arī ārā. Šogad aktīvi pārstāvēta bija mazākā grupa promessa, kuras braucēji tikai nesen ir sākuši pievērsties triālam: Reinis Prātiņš, Knuts Skudra un Valters Jansons. Pozitīvi bija arī tas, ka starp visiem dalībniekiem bija arī divas meitenes: Natālija Žubure un Ketlīna Ruņģe.

Šogad šis bija pēdējās sacensības, taču tas nebūt nenozīmē atpūtu. Triālistiem ir nopietni jāgatavojas nākamajai sezonai un aktīvi jātrenējas. Jau nākošajā sestdienā, 5.novembrī, norisināsies Latvijas čempionāta apbalvošanas ceremonija Jelgavas novada viesu namā „Jaundobeļi”. Uz tikšanos tur!
Rezultāti:
Promessa

  1. Reinis Prātiņš
  2. Knuts Skudra
  3. Valters Jansons

Poussin

  1. Roberts Anderšmits
  2. Lauris Žuburs
  3. Rūdis Rībens

Benjamin

  1. Markuss Karņickis(23 sp.)
  2. Eduards Gulbis(26 sp.)
  3. Ričards Vrakins(62 sp.)

Minime

  1. Kristaps Elsts(29 sp.)
  2. Mārcis Meiers(38 sp.)
  3. Žanis Rībens(78 sp.)

Open

  1. Ansis Dermaks(10 sp.)

Femine

  1. Ketlīna Ruņģe(3 sp.)

2.Natālija Žubure(10 sp.)

Rezultātu tabula- https://drive.google.com/file/d/0B1wSfEqlNJptTGRhTEpJeVkwaEE/view

Bildes- https://www.facebook.com/karterslv/photos/?tab=album&album_id=1256921774371124