LČ velotriālā 2.posms un komandu čempionāts mototriālā Ugālē.

Šajā nedēļas nogalē, 20.jūnijā, notika Latvijas čempionāta 2.posms velotriālā un komandu čempionāts mototriālā. Ugāles debesu mākoņi bija sagādājuši ļoti nepatīkamus apstākļus trašu veikšanai. Nebeidzamie dubļi un slidenie šķēršļi braucējiem lika pamatīgi nopūlēties, lai tiktu līdz finišam. To visu vēl sarežģīja arī ierobežotais kontrollaiks. Pavisam bija jāuzveic deviņas trases. Mototriālistiem katra sekcija bija jāatkārto trīs reizes, bet velotriālistiem divas reizes. Arī tiesnešiem vajadzēja būt diezgan veikliem, jo trases bija garas.
Šīs nebija parastas sacensības. Tās notika pēc open free noteikumiem, kuri ļauj dalībniekiem uzveikt jebkuru šķērsli, ja vien tas ir viņa spēkos un nopelnīt pēc iespējas vairāk punktus.
Jau trešo gadu notika arī paralēlā braukšana, kur vienam motociklam un vienam velosipēdistam ir jāpārvar identiski šķēršļi. Balvā uzvarētājs iegūst Karters ceļojošo specbalvu un 100eiro lielu naudas summu. Pagājušogad uzvarēja mototriālists Andris Grīnfelds(Agarska triāla klubs) un arī šogad par mata tiesu cīņā ar velotriālistu Arvi Dermaku uzvaru izcīnīja Andris Grinfelds.
Liels paldies sacensību dalībniekiem, atbalstītājiem, līdzjutējiem, bufetei un protams organizatoriem par pieredzes bagātu laika pavadīšanu.
Uz tikšanos 11.jūlijā Žagarē!

Rezultāti- https://drive.google.com/file/d/0B1wSfEqlNJptalNvNGswN2tjR0U/view?usp=sharing

Bildes – Maksims Osobenkovs