Treniņnometne Horvātijā

21.aprīlī mūsu trīs triālisti pārbrauca mājās no velotriāla treniņnometnes Horvātijā . Nometnē viņi ieguva ļoti daudz pieredzi un pozitīvas emocijas. Laika apstākļi pārsvarā bija karsti un saulaini. Kopā nometnē piedalījās 60 braucēju no dažādām valstīm.
Braucēju emocijas un iespaidi:
Ansis Dermaks ” Šis bija labākais pasākums, uz kuru esmu bijis saistībā ar velotriālu. Daudz labu braucēju, ideāla treniņu vieta un atmosfēra pozitīva. Treniņi bija intensīvi un regulāri. Bija dienas, kad no trenējamies vairāk nekā 6 stundas, vakaros knapi pakustēties varēju. Šī nometne bija tieši laikā, jo tagad esmu atguvis braukšanas garšu, ir atkal radies azarts un pārliecība par saviem spēkiem. Ceru, ka nākamgad atkal izdosies aizbraukt uz šo nometni!”
Arvis Dermaks ”Nometne Horvātijā pie Adrijas jūras bija perfekta pirms šī gada sezonas. Nometnes laikā braucām kopā ar velotriāla zvaigznēm no Polijas, Čehijas un Slovākijas. Pārsvarā visi bija šokā par manu braukšanas stilu un meistarību, jo es pat spēju turēt līdzi elites braucējiem. Viennozīmīgi tā nedēļa ko mēs pavadījām bija izcila. Ļoti ceram, ka nākamgad atkal dosimies uz šo „triālistu paradīzi”.”
Jaunākajam ,Kristapam Elstam, gāja nedaudz grūtāk, taču ir ieguvis milzīgu pieredzi un pārliecību par saviem spēkiem.
Lielu, lielu PALDIES braucēji saka Pēterim Elstam un MR”Niedrāji” par atbalstu, kas viņiem ļāva apmeklēt šo nometni!