Ghetto Games uzvar Ansis Dermaks

Ventspilī no 8. līdz 11. augustam risinājās ielu kultūras festivāls Ghetto Games. Festivālā bija pārstāvēti vairāk kā 10 sporta veidi, kuros kā dalībnieki piedalījās vairāk kā 1500 dalībnieki no vismaz 20 valstīm. Uz velotriālu bez Latvijas braucējiem bija arī četri viesi no Igaunijas. Kopā 31 dalībnieks.

Latvijas Motosporta federācijas Latvijas triāla čempionāta posms, ko organizēja triāla klubs Karters, bija vērojams. 10. augustā. Ventspils olimpiskā centra teritorijā bija sagatavota 5 dažādas šķēršļu joslas – būvniecības stalažas (LIELS paldies Storent), baļķi (LIELS paldies Kurekss) un atkritumu konteineri (LIELS paldies Ventspils labiekārtošanas kombinātam).

Atšķirībā no citiem Latvijas čempionāta posmiem šeit sacensību kontrollaiks bija mazāks un vienlaikus sekcijās (trasē) atradās tikai divu grupu dalībnieki. No 12:00 – 14:00 trasē iesācēji un inter grupa. 14:00 – 16:00 trasē spēcīgākie no braucējiem – Inter un Elite.

Elites grupā uzvara šī brīža Latvijas labākajam velotriālistam Ansim Dermakam. Otrajā vietā jaunais B.I.U. Minime grupas šī gada Pasaules čempions velotriālā Arvis Dermaks un trešajā vietā spēcīgākais igaunijas braucējs – Marts Martsons.

Kopvērtējumā vadībā Elitē pārliecinoši ir nostiprinājies Ansis Dermaks. Ekspertos pirmais Armands Paupers. Inter grupā pirmais Bruno Krampe un Iesācējos Puzes pārstāvis Markuss Karņickis.

Jau 23. augustā trīs Karters braucēji dodas uz Zviedrijas čempionāta posmu, bet citi uz Agarska triāla kluba organizēto sacīksti Jelgavas novada Priežkalnos.

Elites grupa
1. Ansis Dermaks (Latvija)
2. Arvis Dermaks (Latvija)
3. Marts Martsons (Igaunija)

Ekspertu grupa
1. Ēriks Karlsons (Latvija)
2. Henri Tolvars (Igaunija)
3. Kārels Urva (Igaunija)

“Inter” grupa
1. Kristaps Elsts (Latvija)
2. Bruno Krampe (Latvija)
3. Andris Grīnfelds (Latvija)

Iesācēju grupa
1. Ričards Vrakins (Latvija)
2. Markuss Karņickis (Latvija)
3. Artūrs Bogdanovs (Latvija)

Paldies Ghetto Family par sniegto finansiālo un tehnisko atbalstu sacensību norisē. Prieks sadarboties!

Pilni Rezultāti
Gada kopvērtējums

Bildes

Komentāri ir slēgti.