Suncīšu kauss- dubļu cīņas 2012

Ir pienācis rudens, sacensības ir beigušās un visi gatavojas ziemas miegam, tomēr, kāds grandiozs pasākums vēl nav noticis. Tieši tā, ir laiks meklēt lietus jakas un siltākus zābakus, jo šī gada 20.oktobrī, biedrība „MT Skola” rīko gada nežēlīgākās sacensības- „Suncīšu kauss- dubļu cīņas 2012”

Kā jau tas ierasts, sacensībās būs dažādas grūtības un tehniskās grupas.

Grupas:

·Grūtā grupa( A-C grupas moto triālistiem)

·Vieglā grupa( D grupas moto triālistiem)

·Kosmosa grupa( Dmini,Dhobby,Dbeg grupas moto triālistiem)

·Fāterīšu grupa( Tētu grupa moto triālistiem)

·Velosipēdi( Siev./Vīr brīvālaika pavadītājiem)

·Velosipēdi ( Velo triālistiem )

·Free( Enduro,Cross, Bike, Supermoto un citu ne triāla moto pārstāvjiem)

Motociklisti veic 4 apļus, katrā 9 posmus.

Riteņbraucēji veic 3 apļus, katrā 9 posmus.

Dalības maksa neatkarīgi no grupas 3ls, kas nosedz balvu fondu, trases izveides izmaksas un citus, sacensībām, nepieciešamos tēriņus.

Ar vienu motociklu vai riteni drīkst braukt pēc iespējas vairāk dalībnieku!!!!

Pēc sacensībām- pasēdēšana, ņemam līdz groziņus un dzērienus, grilus un ogles. Laiks solās būt rudenīgs, lūdzu neierodamies šortos un t-kreklos, domājam par apģērbu, tējām un graķīšiem. Ja esi patāls viesis, vai būsi saguris doties mājas, sazinies ar Kasparu Vērnieku, varbūt atradīsim tev kādā siltumnīcā vietu naktsmājām.

Pieteikšanās līdz 19.oktobrim 12.00!!!!!! Savus pieteikumus sūtiet uz mtskola@gmail.com. Ja attiecīgajā grupā nebūs pieteikušies 3 braucēji grupa tiks likvidēta.

Vakara noslēgumā, gada grūtākās un iznīcinošākās sacensības- „Redbull dubļu fighters dragreiss- izdzīvo netīrākais” ( Jūsu tehnikas mazgāšanos nodrošināsim).

Komentāri ir slēgti.