LaMSF 2010. gada sezonas noslēguma pasākums

Ierašanās VAKARTĒRPOS.
2010.gada Latvijas čempionāta sezona triālā ir veiksmīgi noslēgusies. Lai apbalvotu pašus labākos un veiksmīgākos šajā sezonā, kā arī lai visi triālisti varētu kopīgi atkal satikties un atpūsties pirms nākamās jaunās 2011.gada sezonas – klubs AKA Team sadarbībā ar LaMSF Triāla komisiju organizē Triāla sezonas noslēguma balli.

Pasākums notiks š.g. 4.decembrī plkst. 18.00 (pulcēšanās no 17.00) Salacgrīvas novadā, viesu nama kompleksā „Rakari” ar oficiālu Latvijas čempionāta un Baltijas čempionāta apbalvošanas ceremoniju un pēc ceremonijas balli. Aicināti ne tikai sportisti, bet arī visi triāla organizatori, tiesneši, atbalstītāji un jebkurš triāla draugs, kurš grib atpūsties draudzīgā un lieliskā triālistu kompānijā.

Vakara gaita tiek plānota plaša programma – bez apbalvošanas paredzēts aukstais zviedru galds, nelieli mākslas priekšnesumi un atrakcijas, pirtī iešana un dejas visas nakts garumā. Cena par pasākumu 7 LVL par personu. Cenā iekļauts viss augstāk minētais kā arī gultas vieta palikšanai kempinga mājiņās un numuriņos. Obligāta pieteikšanās visiem klubiem līdz š.g. 22.novembrim uz info@trial.lv vai 29874628, kā arī tradicionāli katram klubam jāpadomā par savu priekšnesumu vakara gaitā, lai jautrāks vakars.

Sīkāka informācija par pasākuma vietu „Rakaros” www.rakaricamp.lv

Atgādinām, ka visi licenču īpašnieki piedalās izlozē. Laimestu pasniegšana 3 izlozētajiem moto un 3 velo sportistiem notiks uz vietas “Rakaros”. Saskaņā ar loterijas noteikumiem (skatīt sadaļā Dokumenti), ja kāds no laimētājiem nebūs ieradies uz vietas, izlozes veicējs izlozēs citu laimīgo. Kopējais balvu fonds ap 250 LVL.
LaMSF Triāla komisija

Bildes: trial.lv 2010

Komentāri ir slēgti.