Karters velo veiklības brauciens Superpuika 2011 atlasē

Ceturtdien, 07.10.2010., Tehniskās jaunrades nama “Annas 2” telpās un pagalmā norisinājās konkursa “SUPERPUIKA 2011” 1.kārta, kurā 146 puiši no visas Latvijas mēroja spēkus, zināšanas un izturību 5 dažādos uzdevumos.

Fiziski lielāko piepūli prasošais uzdevums bija Karters veidotais velo veiklības brauciens. Tika iekļauti dažādi elemeti – koridors, laipa, aplis, vārti, astoņnieks, sliede, riņķa pārnešana un stop līnija. uzdevums veikt trasi ātri un tajā pašā laikā precīzi bez soda punktiem. Bez soda puntiem trasi veica tikai viens braucējs. Lielākās problēmas sagādāja Aplis un riņķa pārnešana.
Jāatzīst, ka uzdevums nebija viegls, jo pirms trases veikšanas to nedrīkstēja izmēģināt un tā bija jāveic nevis ar sev ierastu velosipēdu, bet Karters velotriāla skolas nodrošinātu specializētu velosipēdu, kuram nav sēdekļa.

Apkopojot 1. kārtas rezultātus, ir noskaidroti tie 33 puiši, kuri no visiem dalībniekiem atkal tiksies konkursa 2. kārtā, kura norisināsies jau š.g. 1.decembrī. Konkursa 2. kārtā dalībniekiem punkti tiks skaitīti no nulles, 1. kārtas iegūtie punkti netiks ņemti vērā.

Labākajiem no Rīgas braucējiem tiek Karters velotriāla skolas balvas – treniņi bez maksas.

Labākie rezultāti
1.Toms Bulis, Mārupes pamatskola
2.Patriks Kirkils, Rīgas centra sākumskola
3.Kristaps Alberts Ducens, Rīgas 49. vidusskola
4.Dāvids Barkāns, Rīgas 49. vidusskola
5.Jegors Lukjaņenko, Rīgas Daugavgrīvas vidusskola

Komentāri ir slēgti.