Iebrauc vasarā 1. jūnijā pie Arena Riga

2010.gada 1.jūnijā no plkst. 12:00 līdz 18:00 pie Arena Rīga risināsies Rīgas Skolēnu domes (RSD) gokartu rallijs “Iebrauc vasarā”. Notikums būs īpašs, jo tas būs pirmais šāda veida pasākums skolēniem, noslēdzot mācību gadu. Darbosies skatuve, kur visas dienas garumā būs baudāma mūzika, ko nodrošinās “Global Dj Project” un uzstāsies deju grupas. Būs priekšnesumi no ielu vingrotājiem.
Ziņojam, jo būs priekšnesums arī velotriāla kluba “Karters”,
Mārtiņš Freimanis, Marta Šaliņa un Valters Fridenbergs iejutīsies tiesnešu lomā, kuri vērtēs gokartus pēc dažādiem kritērijiem, kā arī pārsteigs klātesošos ar kādu dziesmu.

p.s.
29. maijā Rīgā pie Elkor Plaza Brīvības ielā arī bija vērojams velotriāla šovs, bet īpašs.
Pirmo reizi Latvijā galvenie velotriāla demonstrējumos bija zem 10 gadus veci braucēji. Artūrs un Bruno ar saviem Monty 205 Pr velosipēdiem izrādīja savu braukšanas mākslu pie Elkor Plaza sanākušajiem daudzajiem interesentiem, kuriem bija iespēja iepazīties ar dažādām vasarā pieejamām nodarbēm un izklaidēm, tajā skaitā arī Karters velotriāla skolu. Ja interesē perfekta velotriāla kontrole – skaties karters.lv sadaļu SKOLA vai raksti kristaps@karters.lv.

Komentāri ir slēgti.