Vēl jaunumi par LaMSF 2010. gada triāla sezonu

LaMSF Triāla komisija ir nolēmusi izsludināt loteriju 2010.gada triāla sezonas sportistu gada licenču īpašniekiem. Lēmums par loterijas izsludināšanu pieņemts, lai motivētu esošos un jaunos triālistus iegādāties LaMSF izsniegtās sportista gada licences. Nereti sportisti iegādājas vienreizējās braukšanas licences sacensību vietā, kuras parasti ir finansiāli neizdevīgākas pašam sportistam. Atgādinām, ka sportisti ar gada licencēm visas sezonas laikā papildus var piedalīties citos LaMSF organizētajos pasākumos bez maksas, piemēram, Latvijas čempionāta motokrosa sacensībās.

Tagad papildus esošajam servisam triālistiem būs iespēja piedalīties loterijā, kura notiks gada sezonas noslēguma ballē. Kopējais balvu fonds 250 LVL. Piedalās kā moto, tā velo triālisti. Kopā tiks izlozētas 6 balvas (3 velo, 3 moto). Balvu fondu nodrošinātāji – Agarska triāla klubs, triāla klubs Karters, AKA Team un velotriāla internetveikals Trialsmaster.net. Aicinām izmantot šo iespēju!

Gada licences maksa 30 LVL.

Loterijas noteikumi pieejami
Latvijas triāla portālā.

Atbilstoši apstiprinātajam triāla sezonas kalendāram 2010.gadā, pirmās sacensības Baltijas čempionāta 1.posmam paredzētas jau 3.aprīlī Vazalemmā (Igaunijā). Paralēli 4.aprīlī turpat paredzēta arī treniņnometne ar igauņu un somu triālistiem. Diemžēl ziema spītīgi neatkāpjas, kā rezultātā laika apstākļi ir ne visai atbilstoši triālam. LaMSF Triāla komisija informē, ka patreiz notiek aktīva saziņa ar šī posma organizatoriem no Igaunijas, kā rezultātā panākta vienošanās, ka līdz nākamās nedēļas beigām tiks pieņemts lēmums par šo sacensību organizēšanu atbilstoši apstiprinātajam datumam vai tiks lemts par datuma pārcelšanu. Skatīsimies kā laika apstākļi mainīsies nākamās nedēļas laikā.

Šogad Baltijas čempionātā piedalās arī velotriāls. Patreiz arī noris sarunas ar igauņu un lietuviešu triālistiem par to dalību plānotajās sacensībās.

Latvijas čempionāta kalendārs
1.posms – 15. maijā, Liepājā, Grobiņas MK
2.posms – 5. jūnijā, Saldus, LaMSF triāla komisija
3.posms – 17. jūlijā, Ugālē, Karters
4.posms – 14. augustā, Vasalemma, Igaunija, Agarska TK
5.posms – 21. augusts, Rīga, AKA TEAM
6. posms – 4. septembris, Jelgava, Agarska TK

Baltijas čempionāta kalendārs
3.aprīlī – Vasalemma, Igaunija
16.maijs – Liepāja, Grobiņas MK
15.augusts – Vasalemma, Igaunija
4.septembris – Jelgava, Agarska TK

Atgādinām un aicinām visus triālistus savlaicīgi kārtot sportista licences. Pieteikuma veidlapas, kuras jāaizpilda un jāiesniedz LaMSF pieejamas sadaļā Latvijas Triāla portāla sadaļā Dokumenti, kā arī
LaMSF mājas lapā.

Licences gada maksa 30 LVL, vienreizējā licence, kuru varēs iegādāties sacensību vietā 10 LVL (E iesācēju grupai 5 LVL). Gada licences saņemšanai nepieciešama sportista apdrošināšana, kuras minimālā apdrošināšanas summa (risks) ir 500 LVL. LaMSF piedāvā iegādāties ERGO apdrošināšanu uz vietas pa 11,50 LVL. Velo klasēm apdrošināšana nav obligāta.

Dalības maksa sacensībām noteikta 10 LVL. E iesācēju velo grupā dalības maksa 5 LVL (plus 5 LVL par vienreizējo licenci, ja nav gada sportista licence).

Detalizētāka informācija par sportista gada licences pieteikumu un saņemšanu:
LaMSF sekretāre Zane Mazā 29441380