Lai labs 2009./2010. mācību gads

Triāla klubs Karters novēl visiem studentiem un skolniekiem veiksmīgu mācību gadu.
Lai izdodas paņemt no skolas vajadzīgās zināšanas.

Līdz ar jaunā mācību gada sākumu karters braucējs kristaps Skudra 31. augustā un 1. septembrī Rīgā ir sniedzis vairākus paraugdemonstrējumus, lai popularizētu nodarbības Karters velotriāla skolā.

31. augustā Latvijas Sporta akadēmijā tika uzņemts 1. kurss un tur notika Hērakla svētki. Bez akrobātikas, mākslas vingrošanas, moderno deju un bmx flatland demonstrējumiem bija arī velotriāls. Kristapam bija neliela atrādīšanās Treneru tālākizglītības centra pasniedzēju priekšā. Pasniedzēji no kursiem, kuros tika iegūta sporta speciālista apliecība.

1. septembrī notika paraugdemonstrējumi TC Mols, kur apmeklētējiem tika prezentētas bērnu brīvā laika pavadīšanas iespējas.

Un velotriāla priekšnesums bija arī 1. septembra lielākajā Rīgas jauniešu pasākumā “Zem viena jumta”. Lielas auditorijas priekšā uz lielās skatuves un arī uz mazās skatuves bija braukšanas, lai priecētu cilvēkus un parādītu, ko var apgūt Karters velotriāla skolā. Pirmo reizi bija tā, ka uzstāšanās laikā dzīvajā publikai līdzi just palīdzēja un superīgi ģitāras “piespēlēja” grupa Rock The Nation”. Publika ĻOTI, ĻOTI labi iekustējās un juta līdz. Super.

Ja esat ieinteresēti par Karters velotriāla skolu, lūk kontakti vai arī skatiet sadaļu “SKOLA”.
Kristaps Skudra
Mob.t.: 29454272
kristaps.skudra@gmail.com
Sporta speciālista apliecība Nr. 0217

Komentāri ir slēgti.