ZZ stipendija jau otro gadu

ZZStipendijas ir klāt!
Avantis un Zelta Zivtiņa arī šogad tevi aicina pieteikties stipendijām, noticēt sev un īstenot savus sapņus!
Ja tev vēl nav 19 gadi, piesakies 150 latu ikmēneša stipendijai, kuru varēsi saņemt visa nākamā gada garumā savu talantu izkopšanai foto, video, mūzikas, sporta, ekstrēmo sporta veidu, deju, dizaina un mākslas jomās. Savukārt, ja esi paveicis ko labu apkārtējiem vai ar savu darbību esi iedrošinājis citus arī būt sociāli aktīviem, tad piesakies Gada balvai par sociālo aktivitāti Ls 2000 apmērā.
Pieteikties abiem konkursiem vari gan tu pats, gan tevi kā stipendijas pretendentu var izvirzīt tavi skolotāji, vecāki, draugi, treneri – ikviens, kurš uzskata, ka tavi sasniegumi, talants un potenciāls ir stipendijas vai gada balvas vērti.
Pieteikšanās ZZ Stipendiju konkursam un Gada balvai norisināsies līdz pat 2009.gada 9.janvārim. Konkursa labākie dalībnieki tiks uzaicināti uz noslēguma pasākumu Latvijas televīzijā, kur kopā ar Latvijas mūziķiem un māksliniekiem noskaidros talantīgākos jauniešus sporta un radošajās nominācijās 2008.gadā. ZZ Stipendiju un jauniešu gada balvas pasniegšana tiks raidīta LTV7 ēterā 2009.gada martā.
Stipendiju konkursa nolikums un pieteikumu anketas – www.zzstipendijas.lv

Komentāri ir slēgti.