5. jūlija paraugdemonstrējumi Mežvaldēs

Ēriks, Pāvels un Kristaps 5. jūlija jaukajā pirmspusdienā sniedza paraugdemonstrējumus Kuldīgas rajona Mežvaldēs, kur risinājās šīs apdzīvotās vietas sportiskākā diena. Notika arī futbola turnīrs, kur dalību ņēma septiņas komandas, kas bija sadalītas divās apakšgrupās.
Paraugdemonstrējumus vērot bija ieradušies liela daļa futbola turnīra dalībnieku, vietējie ļaudis un dažas ļoti karstas līdzjūtējas. Lieliski noderēja Birutas sagādātais sarkanais Pasāts, kuru velotriāla šova laikā varēja izmantot pēc sirds patikas. Ja sākumā publikas ovācijas nebija ļoti lielas, tad ar katru triku publika tika pārsteigta un papildus mudināta arvien labāk atbalstīja braucējus. Emīls un Kristaps jau paraugdemonstrējumu laikā tika pie t krekliem par drosmi – viens kā pirmais mēģināja pārvietoties ar “greizo” velo, otrs spēja izturēt vairāku minūšu spīdzināšanu “vienkāi” guļot uz zemes un neko nedarot, kamēr triālisti viņu izmantoja triku veikšanai.

“Karters” interesentiem piedāvāja arī iespēju piedalīties veiklības braucienā, lai pārbaudītu spēkus parastā velo braukšanā.

Veiklības brauciens 05.07.2008. Mežvaldes
Rezultāti
1. Edgars Bobrovskis (Bebris), 19,6 s.
2. Oskars, 21,1 s.
3. Sandris, 22,0 s.

Ceram, ka Mežvalžu ļaudīm patika.
Paldies Birutai par uzaicinājumu!

Komentāri ir slēgti.