Silent coat balvas izcīņa velotriālā 17.septembrī pie Kongresu nama

kart

Uzsākot Eiropas sporta nedēļu, Rīgā risināsies jau tradiocionālā Sporta nakts – veselīga dzīvesveida festivāls. Šī lielā pasākuma ietvaros notiks arī velotriāla sacensības, kas Rīgas centrā atgriežas pēc vairāk kā piecu gadu pārtraukuma. Iepriekš notikušas skatāmas sacensības kā Krastmalā, tā pie T/C „Olimpija“ pārdaugavā ar Pasaules velotriāla zvaigžņu (Andrei Burton GB, Vasek Kolar CZ, Josef Dressler CZ u.c.) piedalīšanos. Šoreiz tikai pašmāju braucēji.
Silent coat balva velotriālā risināsies laukumā pie Rīgas kongresu nama.
Sacensību formāts būs Latvijas velotriāla čempionātam neraksturīgs. Šoreiz trases grūtību var brīvi izvēlēties un saņemt bonusa punktus par sarežģītāku veiktu šķērsli. Tajā pašā laikā arī tiks vērtēts vai braukšanas laikā netiek pieļautas kļūdas (zaudēts līdzsvars).
Latvijas šā brīža spēcīgākais braucējs un sava vecuma trīskārtējs B.I.U. Pasaules čempions Arvis Dermaks šajās brīvdienās dodas startēt uz Barselonā notiekošo B.I.U. Pasaules indoor kausu, bet pie Kongresu nama būs darbībā redzams viņa Latvijas sīvākais konkurents un brālis Ansis Dermaks, kurš ir vairākkārtējs Latvijas un Baltijas čempions.
Būs iespēja vērot braucēju velosipēdu kontroli pārvarot tādus šķēršļus kā palešu krāvumi, dzelzs kastes, līdzsvara baļķi, betona apmales, treilera piekabe u.c. Tāpat laukumā jau no 17:00 uz skatuves jauno talantu konkurss.

Esi aktīvs, nāc un iepazīsti velotriālu!

Starts – 18:00

17.septembrī Rīgā Sporta nakts ietvaros

Posted by Triāla klubs Karters on trešdiena, 2016. gada 7. septembris

Atrašanās vietas karte
No Kongresu nama Kalpaka bulvāra pusē