Arvis Dermaks izcīna 4.vietu Barselonā

067-dscf7048

Arvis Demraks kā viens no B.I.U. braucēju ranga top 8 braucējiem tika uzaicināts uz 17.septembrī Barselonā notiekošo Biketrial World Indoor Cup. Sacensību organizators ir velotriāla izbijis braucējs un šī sporta leģenda – Ot Pi. Divus iepriekšējos gadus kā ielūgtais braucējs bijis Ansis Dermaks.
Tikai mākslīgi būvētās trasēs barselonā Placa Major Nou Barris šoreiz Arvim 4.vieta. Pirmajā vietā čehs Vašek Kolar, kurš bija pirmais šī gada B.I.U. Pasaules čempionātā. Atzīmēsim, ka Arvis tajās sacensībās bija uzreiz aiz viņa.
24. septembrī brāliem Dermakiem paredzēts sezonas pēdējais nozīmīgais starts – UCI Pasaules kausa posms Antverpenē 24.septembrī, kur jāuzsāk cīņa kvalifikācijā. Paredzama ļoti spēcīga braucēju konkurence un veiksme būs iekļūšana sacensību pusfinālā.

Arvis par sacensībām:
“Kopumā bija super, jo bija par visu padomāts no sportistu skatpunkta. Hotelis, ēšana, pašas sacensibas.
Sestdien sacensības sākās 18:00 ta kā bija visa diena briva, bet es to izmantoju lietderīgi – gāju trenēties, izbaudiju Barselonas apmalītes.
Kopumā neko sliktu nevaru pateikt, ja neskaita to, ka sekciju kvalitāte bija zem katras kritikas, jo pilnīgi viss kustējās. Līdz ar to bija nepatīkami braukt sacensības un viegli varēja kļūdīties.
Ceturtais paliku paša muļķības dēļ.
Katru brīvu minūti treniņos veltu lēcieniem ar ieskrējienu, bet šoreiz nedaudz izgāzos šajā elementā.”

Rezultāti:
1.Vasek Kolar, Čehija,
2.Tibau Rafa, Spānija
3.Marco Bonalda, Itālija
4.Arvis Dermaks, Latvija

Bildes