Ventspils novada atklātais čempionāts velotriālā jauniešiem.

Kaut arī Latvijas čempionāta sezona ir noslēgusies, tas nenozīmē, ka triālisti jau guļ ziemas miegu. Šajā rudenīgajā nedēļas nogalē, 26.septembrī, notika velotriāla kluba Karters rīkotais Ventspils novada atklātais čempionāts velotriālā jauniešiem 1.posms Ugālē. Dalībneku atsaucība bija ļoti liela. Ieradušies bija 27 braucēji no Rīgas, Jelgavas, Puzes un Ugāles. Starp viņiem bija arī divas meitenes- Ketlīna Runģe un Valentīna Sorokina, kura nesen atsāka triāla treniņus.

Visus sadalīja piecās grupās: meitenes, iesācēji, inter, eksperti un elite. Visvairāk braucēju bija iesācēju grupā ar divpadsmit dalībniekiem.

Sacensības notika pēc BIU noteikumiem, un kopumā braucējiem bija jāizbrauc piecas trases, katra trīs reizes. Tās bija salīdzinoši vieglas, tikai vietām papildus grūtības sagādāja mitrie un slidenie šķēršļi. Laikapstākļi bija saulaini un patīkami braukšanai.

Ļoti iepriecinošs fakts ir tas, ka aizvien velotriālistu pulciņš paplašinās ar jauniem un atraktīviem dalībniekiem.

Kopā šādi posmi būs trīs. Nākamais posms notiks 3.oktobrī Puzē. Plānots sacensības rīkot pēc OPENFREE noteikumiem, vācot trasē punktus.

Uz tikšanos tur!

Bildes- https://www.facebook.com/media/set/?set=a.985515048178466.1073741899.143350752394904&type=3&uploaded=65

Rezultāti- https://drive.google.com/file/d/0B3uDx8xJbK9GX1VnaXZGekhYcms/view?usp=sharing