„Karters” vakars aizvadīts

Sestdien, 23.februārī norisinājās ikgadējais „Karters” vakars. Velotriāla klubs „Karters” saka paldies dejotājiem, kas ar saviem priekšnesumiem padarīja pasākumu krāšņāku, Sandim, kas sniedza patīkamu klavierspēli, DJ Edgaram, kas parūpējās par mūziku vakara gaitā. Liels paldies sakāms par viesmīlīgo uzņemšanu tautas nama „Gaisma” telpās, un, protams, liels paldies visiem, kas atnāca.

Kā ik gadu, arī šogad tika pasniegti sertifikāti par sasniegtajiem velobraukšanas meistarības līmeņiem. Kluba „Karters” vēsturē pirmo reizi sertifikātu saņēma arī meitene. 1.līmeņa sertifikātus saņēma Megija Karņicka, Markuss Karņickis un Kristaps Elsts. Balvu par iegūto 1.vietu Latvijas velotriālistu reitingā ieguva Ansis Dermaks.

Ļoti nozīmīga pasākuma daļa bija velobraukšanas triku konkurss. Konkursa dalībniekus vērtēja atbildīga žūrija, liekot atzīmes 10 ballu sistēmā. Konkursa pirmajā kārtā dalībniekiem tika dota 1 minūte, lai parādītu savas prasmes. 3.vietu ieguva Mārcis Meiers, 2.vietu ieņēma Roberts Elsts. Atkārtoti par uzvarētāju kļuva Ralfs Blumfelds, kas žūriju un citus klātesošos pārliecināja par to, ka ne tikai velobraukšanas triki ir svarīgi, bet arī ģimeniskums un draudzība.

„Karters” vakars bija pirmais kluba pasākums, taču drīzumā ir gaidāmas sacensības un citas aktivitātes. Lai veiksmīga jaunā sezona!

Komentāri ir slēgti.