Pasaules čempionātā 2 mūsējie uz pjedestāla

Ar lieliskiem rezultātiem nedēļas nogalē risinājās 2011. gada B.I.U. pasaules čempionāts velotriālā Čehijas pilsētā Brezova. Piedalījās vairāk kā 200 dalībnieki.
Sacensībās Latviju pārstāvēja Karters komandas braucēji:
– brāļi Ansis Dermaks (2010. gada Latvijas čempions un 2011. gada Latvijas atklātā čempionāta līderis absolūtā vērtējumā) un Arvis Dermaks (2010. gada Pasaules čempions grupā Benjamin), abi no Usmas;
– Valters Smiltāns, (2011. gada Eiropas čempionāta 3. vietas ieguvējs) Kuldīga
– Ralfs Blumfelds, Ugāle.

Lielisks starts Minime grupā, kur Arvis Dermaks kāpj uz 1. vietas pjedestāla ar kopumā iegūtu 1 (vienu) soda punktu, bet trešajā vietā kluba biedrs Valters Smiltāns ar iegūtiem 2 (diviem) soda punktiem. Lieliski rezultāti un cerams, ka braucējiem neaptrūks motivācija un labie panākumi neradīs “zvaigžņu” slimību. Tā turēt!!!

Benjamin grupas braucējam Ralfam Blumfeldam pirmais starts pasaules čempionātā un minimālais uzdevums izpildīts. Turklāt uzkrāta pieredze turpmākiem startiem.

Latvijas šī brīža labākajam braucējam Ansim Dermakam sezonas nozīmīgākais starts. Junior grupā no 17. braucējiem Ansim sacensību noslēgumā 4. vieta ar 29 soda punktiem. Grupas labākajam braucējam finišā 12 soda punkti, bet trešās vietas Spāņu braucējs 7 soda punktu attālumā. Pats Ansis bija noskaņojies uz labāku rezultātu.

Rezultāti:
Benjamin
1.Tsuchiya Ryogai, Japāna, 0 soda punkti
2.Ujikawa Yuga, Japāna, 1 s.p.
3.Richart Martin, Spānija, 9. sp.
15. Ralfs Blumfelds, Ugāle, Karters, 64 s.p.

Minime
1.Arvis Dermaks, Usma, Karters, 0 s.p.
2.Garsia Martinez, Spānija, 2 s.p. (vairāk saņemtas “0)
3.Valters Smiltāns, Kuldīga, Karters, 2 s.p.

Junior
1.Nymann Joacim, Zviedrija, 12 s.p.
2.Janoska Ladislav, Slovākija, 13 s.p.
3.Garsia Cato, Spānija, 22 s.p.
4. Ansis Dermaks, Usma, Karters, 29.s.p.

Nāciju vērtējumā Latvijai 8. vieta.

Komentāri ir slēgti.