Arvis Dermaks pasaules čempionātā uz pjedestāla

Ar lielu prieku varam paziņot, ka Spānijā netālu no Barselonas notikušajā 2010. gada B.I.U. pasaules čempionāta 1. posmā Latvijas pārstāvji (braucēji no kluba Karters) startējuši ļoti atzīstami.
Labākais posma sasniegums ir Arvim Dermakam no Usmas, kurš divdesmit septiņu dalībnieku konkurencē grupā Benjamin ar tikai saņemtiem trīs soda punktiem ieguva trešo vietu un kāpa uz goda pjdestāla. Jāpiezīmē, ka grupas pirmajās divās vietās un arī divās vietās aiz Arvja ierindojās Japānas pārstāvji. Tādējādi Arvis bija pārliecinošākais Eiropas pārstāvis.
Kuldīdznieks Valters Smiltāns grupā Minime startēja pirmo gadu – kopā arī ar pāris gadu vecākiem braucējiem un iegūtā piektā vieta ir ļoti labs panākums. Izvirzītais plāns ir izpildīts ar uzviju.
Vecākais no Latvijas braucējiem usminieks Ansis Dermaks brauca grupā Junior un no divdesmit viena dalībnieka finišēja piektajā vietā. Neveiksmīga bija Anša sacensību otrā daļa (aplis), jo pēc lieliski veiktā pirmā apļa Ansis bija otrajā vietā.
Nāciju vērtējumā Latvija pirmajā posmā ieguva 7. vietu, atstājot aiz sevis lielvalstis.
Braucēji uz pasaules čempionātu nokļuvuši parteicoties atbalstam no kluba Karters, sporta kluba “Ķenguri” un Ventspils novada domes.
Otrais pasaules čempionāta posms jau pēc nedēļas Itālijā pilsētā Darfo Boario Terme.

Rezultāti
Grupa Benjamin (braucēji dzimuši 1998., 1999. un 2000.g.)
3. vieta Arvis Dermaks, Latvia, Usma, dz.gads 1998.

Grupa Minime (braucēji dzimuši 1995., 1996. un 1997.g.)
5.vieta Valters Smiltāns, Latvia, Kuldīga, dz.gads 1997.

Grupa Junior (braucēji dzimuši 1992., 1993. un 1994.g.)
5.vieta Ansis Dermaks, Latvia, Usma, dz. gads 1994.

Rezultāti

Komentāri ir slēgti.