Rudens IndusTRIĀLS 2007

Sacensības 14. oktobrī (laikam jau, ka gada pēdējās) Ugālē bijušās drenu rūpnīcas teritorijā ir ļoti veiksmīgi noslēgušās. Kopumā Rudens industriālā šoreiz piedalījās 24 dalībnieki. Skaits nav liels, bet prieks, ka atbraukušajiem sarīkojums patika. Vislabākais, ka laiciņš bija vienkārši ideāls, jo piektdienā pirms sacensībām šķita, ka nekas labs no sacensībām vienkārši nevar sanākt, bet paveicās.

Rūpnīca sacensību norisei izvēlēta, jo “IndusTRIĀLA” būtība ir šī industriālā vide, jo jau vairāk kā piecus gadus mūsu kluba sezonas noslēguma sacensības notiek tieši rūpnīcā, kura triālam, piemēram, četrus gadus atpakaļ bija krietni draudzīgāka – bija vairāk šķēršļu un braucamu elementu.

Sestdienā sekciju būvēšana tika uzsākta 11:00 un četru cilvēku komanda līdz 19:30 bija savilkusi septiņas sekcijas ar piecu dažādu krāsu marķējumiem. Pēdējā sekcija tika gatavota jau pilnīgā tumsā un nebija 100% pārliecības, ka saliktās bultas no rīta būs tādā krāsā, kā bija domāts sekciju būvējot. Paldies Mārim, Jānim, Pāvelam un Kristapam par izturību un izdomu. Cerams, ka braucējiem sekcijas patika.

Prieks, ka grupā Minime, kur brauc jaunie braucēji, dalībnieku skaits bija tikpat liels kā Elitē. Novērojams, ka ciešā konkurence Minime grupā ir radījusi apstākļus ļoti straujai meistarības izaugsmei. Braukšanas prasmes uzlabojās ļoti ātri un Latvijas triāla sabiedrība par to var tikai priecāties. Ļoti apsveicama ir visu braucēju piedalīšanās šajā pasākumā, jo sacensībās paveiktais līdzinās nedēļas treniņu apjomam. Braucēji ir spiesti braukt elementus un fiziski piepūlēties tādā apmērā, ko parastos treniņos dara reti. Triāla prasmju apgūšanas sākumposmā sacensības ir īpaši nozīmīgas, jo liks saprast, kādas prasmes pietrūkst un ko nepieciešams papildus mācīties.

Kā atzina vairāki Elites braucēji, tad sarīkojums bija fiziski ļoti smags. Šķiet, ka tādēļ, ka ilgi nebija bijušas sacensības. Piemēram, Elitē sekcijas labākajam no braucējiem, Pāvelam, nebija īpaši smagas, jo labākais no apļiem bija veikts tikai ar 3 soda punktiem.

Līdz ar šīm sacensībām, ir noslēdzies trešais Ventspils rajona atklātais čempionāts velotriālā jauniešiem. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šogad nav pārstāvēts tikai Ventspils rajons, bet ģeogrāfiju paplašinājušas divas apdzīvotas vietas – Kuldīga un Rīga.

Apbalvošanā braucēji saņēma diplomus un piemiņas balvas no kluba Karters, kas bija sarūpētas ar Monty un Ventspils rajona padomes palīdzību.
Loterijas galveno balvu Monty trīseni izlozēja un saņēma Elites piktais labākais braucējs Agris Baumanis.

Bildes: karters.lv 2007

Industriāls Rezultāti

Elite
1.Pāvels Griškovs 14
2.Kristaps Skudra 55
3.Ēriks Skorodjonoks 56
4.Jānis Lācis 74
5.Agris Baumanis 82
6.Auseklis Paegle 89
7.Kristaps Vītols 96

Eksperti
1.Jānis Hartmanis 33
2.Maksims Iļjašovs 101
3.Gints Grahoļskis 105

Minime
1.Ansis Dermaks 4
2.Mārtiņš Elsts 15
3.Inārs Leitis 39
4.Valters Pāvelsons 53
5.Arvils Rutulis 72
6.Pēteris Melbārdis 91
7.Ralfs Strazdiņš 107 (no tiem 2 s.p. par pārtērētu kontrollaiku)

Benjamin
1.Arvis Dermaks 2
2.Māris Pudāns 25
3.Mareks Vanags 41

Poussin
1.Valters Smiltāns 1
2.Ralfs Blumfelds 5
3.Edijs Lejnieks 6
4.Niks Rutulis 23

Komentāri ir slēgti.