Latvijas kausa apbalvošanas pasākums Grobiņā

23847454_1655995284463769_6445925973467277690_o

25. novembrī Grobiņā vietējais triāla klubs “Viking trial” organizēja Latvijas mototriāla čempionāta un Latvijas kausa velotriālā apbalvošanas pasākumu.
Bija sabraukuši ap 130 viesiem no dažādiem Latvijas triāla klubiem. Zīmīga bija apbalvošanas vieta – restorāns “Jūrpils”. Vieta, ko ir saudzējis eiroremonts un kur saglabājies vismaz 30 gadu vecs interjers.
Apbalvošanas laikā viesus izklaidēja folkloras kopa “Atštaukas”. Pasākuma laikā īpaši tika atzīmēts Liepājā pavasarī aizvadītais Eiropas čempionāts motottriālā jauniešiem un sievietēm. Ilgi lolots pasākums.
Par seškārtējo Latvijas čempionu mototriālā kļuva Andris Grīnfelds no Agarska triāla kluba.
Velotriālā šogad galvenais valsts tituls atšķirībā no citiem gadiem tika izcīnīts Usmā, kad par Latvijas čempionu kļuva Arvis Dermaks. Pirmo reizi tas bija tuvināts Starptautiskās Riteņbraukšanas (UCI) standartiem, kur līdzīgā veidā tiek izcīnīti Valstu un Pasaules tituli – respektīvi vienas dienas pasākumos.
Bet nozīmīgākajā Latvijas sacensību seriālā, kas ir Latvijas kauss, brāļiem Dermakiem nācās izlaist vienu no posmiem un tas maksāja pirmo vienu seriāla Elites grupā. Elites uzvarētājs – Mārcis Dermaks no Ugāles.
Paldies organizatoriem par pasākumu.

Pārējie Latvijas čempionāta rezultāti