Dermaki UCI Pasauels kausā Francijā

Ziņa no brāliem Dermakiem.
“Šajā nedēļas nogalē norisinājās UCI Pasaules kausa 4. posms Albertvilā, kur arī piedalījās brāļi Dermaki. Abiem brāļiem šoreiz identisks rezultāts (abiem 1. aplī 18 s.p. un 2. aplī 11 s.p.).
Arvis Dermaks savā grupā palika vien septītajā vietā. Arvim kopumā šī nav veiksmīgākā sezona, nemitīgi pieviļ tehnika. Arvis pirms šīs Eiropas tūres nomainīja 2 rāmjus, bet pašā tūrē salauza 3 dakšas, stemu, 2 aizmugurējās bremzes un neitos spieķus izlauza. Arvim sacensībās pašā pirmajā sekcijā atnāca vaļā aizmugurējā bremze un visa eļļa iztecēja no tās, Zviedrijas draugi izpalīdzēja un aizdeva bremzes uz sacensībām. Arvis bija spējīgs izturēt kvalifikāciju, jo sekcijas bija grūtas un parocīgas tieši viņam, bet šoreiz paša neapdomība, neuzmanība un tehnika pievīla Arvi.
Ansis Dermaks šajās sacensībās startēja ar muguras sāpēm (piedzīvoja smagu kritienu pirmajā BIU Pč posm). Ansim daudz palīdzēja tieši 2 dienu treniņš La Tour De Scay pirms UCI Pasaules kausa, kur tik piestrādāts pie bunny hop tehnikas, kas bija daudz nepieciešams šajās sacensībās. Ansis sacensības iesāka nedaudz nepārliecināts, pirmajās divās sekcijās iegūti 10 s.p., jo nedaudz pa lēnu brauca pašu sekciju un radās problēmas ar laiku. Pēc šīm divām sekcijām tika pielikts lielāks temps un vairs nebija problēmu ar laiku. Ansis piedzīvoja smagu kritienu tieši pēdējā sekcijā pirmajā aplī, bet viņš spēja saņemties un nobraukt jau labāk otro apli. Beigās Ansis palika sestais savā grupā.
Kopumā sekcijas bija ļoti grūtas ar dažādiem elementiem. Protams, abi brāļi nedaudz pārdzīvo jo netika pusfinālā, bet neko darīt. Viņi jau ir izdarījuši secinājums pie kā jāpiestrādā šajā starp sezonā, lai nākamais gads būtu veiksmīgāks nekā šis. Liels paldies Silent Coat un Niedrāji MR, kas palīdzēja un deva iespēju doties šajā Eiropas izbraucienā.”