Ansis min uz papēžiem brālim, Tapa 2017 (EE)

Ansis Dermaks min uz papēžiem brālim
18.jūnijā Igaunijas pilsētā Tapa (netālu no Rakeveres) risinājās Baltijas čempionāts velo/motot triālā, ko organizēja Panter MC klubs.
Pirmajā dienā sacensības Igaunijas čempionātā tikai moto braucējiem, bet otrajā dienā pievienojās arī Latvijas un Igaunijas velo braucēji. Kopējais sacensību dalībnieku skaits – 77, no kuriem velobraucēji 21.
Iepriekšējās Latvijas braucēju apmeklētās sacensības šajā norises vietā bija 2011.gadā. Kopš tā laika manāms, ka trases vieta labiekārtota, uzstādīts disku golfs un ziemā iespējama distanču slēpošanas trases izveide.
Velobraucējiem sagatavoti pieci kontroles posmi, katrs bija veicams divas reizes. Kopumā veiksmīgi organizētas sacensības.
Spēcīgākajā no velo grupām Elitē savu uzvaras gājienu turpina Arvis Dermaks, kurš sakrāja vienu soda punktu. Jau otro sacensību cieši uz papēžiem min brālis Ansis Dermaks, kuram divi soda punkti. Ansim tehniskas ķibeles. Trešais Igaunijas pārstāvis Märt Märtson ar astoņiem soda punktiem.
Ekspertos punktu ziņā blīvi rezultāti – pirmais Markuss Karņickis ar 28 soda punktiem, otrais Reinis atvars ar 30 s.p., trešais Eduards Gulbis ar 31 s.p.
Inter grupā pirmais Daniels Žuburs 3 s.p., otrais Roberts Anderšmits 5 s.p. un kā trešais Igaunijas pārstāvis Andreas Proos ar 8 soda punktiem.
Iesācējos pirmā Natālija Žubure, otrais Daniels Gruntmanis.

Rezultāti

Ansis min uz papēžiem brālim, Tapa 2017 (EE)

Posted by Triāla klubs Karters on svētdiena, 2017. gada 18. jūnijs