Treniņi Rīgā pārceļās uz Skonto stadionu

Karters velotriāla skola Rīgā ziemas periodā pārceļas uz telpām Skonto stadionā Emīla Melngaiļa ielā 1a pašā Rīgas centrā, telpas zem stadiona tribīnēm Hanzas ielas pusē. Blakus ir ērta stāvvieta automašīnas novietošanai.
Velotriāla nodarbībās tiek veikts darbs, lai aizraujošos treniņos tiktu noslīpēta smalka velosipēda pārvaldīšanas tehnika. Ar gadu gaitā izstrādātu vingrinājumu un paņēmienu palīdzību braucēji apgūst triāla, velobraukšanas un citu divu riteņu braukšanas līdzekļu (mopēdi, motocikli u.c.) vadīšanā nepieciešamas iemaņas.
Gadu gaitā nodarbībās ieviestā motivācijas sistēma – meistarības līmeņi veicina ātrāku braucēju iemaņu apgūšanu. Ja patīk braukt ar velosipēdu, tad Karters velotriāla skola ir tas, ko ir vajadzīgs izmēģināt!
Skolas nodarbībās savu meistarību ir sākuši apgūt arī Latvijas šī brīža labākie velotriāla braucēji – Ansis un Arvis Dermaki. Ansis ir Pasaules Elites pārstāvis un Arvis Dermaks ir trīskārtējs Pasaules čempions velotriālā.
Nodarbībās uzlabojās līdzsvars, koordinācija, izpratne par velosipēdu uzbūvi, izturība un vispārējā fiziskā sagatavotība.
Lai sāktu nodarboties ar velotriālu, nav vajadzīgas iepriekšējās zināšanas, bet vēlama prasme braukt ar velosipēdu.
Vecums – sākot no 5 gadu vecuma.

Bildes