Karters vakars 2016 aizvadīts


Tuvojoties 2016.gada sezonas sākumam, velotriāla klubs „Karters”, kā jau katru gadu, rīko „Karters vakaru”, kurā apskata pagājušo sezonu, kopīgi domā uzlabojumus gaidāmajai sezonai un vienkārši labi pavada laiku. Šogad „Karters vakars” notika 20.februārī Ugāles kultūras namā „Gaisma”.
Pasākums iesākās ar sveces aizdegšanu, kuru šogad iededza treneris un jubilārs Uldis Skudra. Vēlāk tika veikts neliels ieskats pagājušā gada veikumos un izmaiņās. Tad jau bija laiks talantu šovam. Tajā piedalījās seši dalībnieki, no kuriem par šī gada uzvarētāju kļuva Ričards Vrakins. Visus priekšnesumus ar atzīmēm vērtēja žūrija.
Tālāk sekoja nebijusi aktivitāte- tautu dejas. Visi klātesošie tika aicināti nedaudz izkustēties tautisku dziesmu pavadībā.
Pēc lustīgajām dejām tika izsniegti sertifikāti par pirmā līmeņa apgūšanu. Pagājušajā gadā to nokārtoja pieci braucēji: Eduards Gulbis, Ketlīna Runģe, Roberts Anderšmits, Lauris Žuburs un Daniels Gruntmanis. Tika izcelti arī citi braucēji. Piemēram, Daniels žuburs tika nominēts ar „Gada lielākais progress” titulu. Markuss Karņickis un Eduards Gulbis tika pie jaunām riepām par Eiropas un Pasaules čempionātu apmeklēšanu.
Un kur nu bez reitinga uzvarētājiem. Secīgi pirmās trīs vietas dalīja Ansis Dermaks, Arvis Dermaks un Markuss Karņickis.
Šie visi panākumi nebūtu iespējami bez laba un neatlaidīga trenera, tāpēc savu pateicību izteica arī paši braucēji un viņu vecāki.
Vakara noslēgumā bija popiela, kurā arī bija seši priekšnesumi. Bija gan ārzemju, gan latviešu mākslinieki. Galu galā labākie izrādījās Bergu un Žuburu ģimene ar vardīšu priekšnesumu. Pēc viņiem sekoja Vrakinu un Gruntmaņu ģimene ar hip hopa un Triāla apvienojumu. Kā trešie palika Anderšmitu ģimene ar duetu „Sandra”.
Liels paldies visiem, kas atnāca un piedalījās šajā vakarā! Braucēji, cītīgi trenējieties, jo sacensības vairs nav aiz kalniem!
Bildes- https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1064140683649235.1073741906.143350752394904&type=3&uploaded=209