Latvijas čempionāta rezultāti.

Nemanot ir atnācis septembris, un līdz ar to arī noslēgusies šī gada Latvijas čempionāta sezona. Šajā sezonā velotriālisti ir pievarējuši sešus dažāda grūtuma posmus. Kā pašus grūtākos varētu atzīmēt posmu Saldū un pēdējo posmu Priežkalnos. Saldū paši organizatori atzina, ka ar nodomu ir veidojuši augsta līmeņa trases, lai sagatavotu braucējus pasaules mēroga sacensībām. Turpretī Priežkalnos grūtas trases veidoja tā iemesla dēļ, lai braucēji pierādītu savu prasmi un būtu nopelnījuši kopvērtējumā dubultu punktu skaitu. Jāpiebilst arī tas, ka šī sezona ir lietavu bagāta, jo lielākajā daļā posmu laika apstākļi nebija īpaši saudzīgi. Taču no otras puses, tas dalībniekiem lika iespringt un pārbaudīt savu meistarību uz slideniem šķēršļiem. Savas prasmes velotriālisti apguva arī dažās treniņnometnēs. Piemēram Ansis un Arvis Dermaki jau otro gadu apmeklēja treniņnometni Horvātījā. Lielākā daļa braucēju apmeklēja brāļu Dermaku organizētās Karters dienas 2015 Usmā. Neliela daļa apmeklēja arī treniņnometni Skrundā, kura notika jau ceturto gadu.
Liela uzmanība tika vērsta organizētībai, un var droši teikt, ka tās līmenis ir ļoti audzis. Visus rezultātus sekreteriāts apstrādāja pietiekami ātri, lai dalībniekiem tie ilgi nebūtu jāgaida. Arī trases jau bija sagatavotas laicīgi. To gan nevarētu teikt par sacensībām Žagarē. Šogad organizatori bija paslinkojuši, kā rezultātā trases tika vilktas sacensību dienā.
Kopumā, gan velotriālistu, gan mototriālistu kopskaits ir manāmi audzis, kas ir pozitīvs sasniegums triāla attīstībai un popularizācijai.
Velotriāla kluba Karters vārdā milzīgs paldies tiek teikts Latvijas riteņbraucēju federācijai, Latvijas motosporta federācijai un visiem sacensību organizatoriem un atbalstītājiem!
Ceram uz lielisku sadarbību arī nākošgad. Uz tikšanos Latvijas čempionāta apbalvošanā decembrī!

Rezultāti: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sJ3BOWGudUt4xdv7VgkJBcEGhXiqdf-ZqhvltJwuMkg/edit#gid=0