BIU World Indoor cup 2014 Barselonā

Ansis: “27. septembrī norisinājās World Biketrial Indoor kaus Barselonā. Šajās sacensībās piedalījās tikai speciali uzaicināti 8 dalībnieki. Bija braucēji no Čehijas, Katalonijas, Spānijas un Latvijas. Sacensībās piedalījās tikai 7 braucēji- Anglis Ben Savage salauza kāju pāris dienas pirms sacensībām un tāpēc neieradās uz sacensībām. Sekcijas bija mākslīgi izveidotas uz ielas. Bija 6 sekcijas, šīs sacensības vairāk bija paraudzētas kā šovs skatītājiem, jo sacensību elementi bija augsti un iespaidīgi. Šīs sacensības bija ieradušies vērot vairākas augstas amatpersonas no Katalonijas.
Man šīs sacensības bija vairāk kā pieredze un izklaide, jo zināju, ka pa top 3 nevaru cīnīties jo 3 braucēji bija ļoti spēcīgi. Tāpat jūtos ļoti noguris, jo kopš augusta sākuma man nav bijušas brīvas nedēļas nogales un ir emocionāli ir neliels nogurums. Sacensībās ieguvu 16 soda punktus, kas mani kopā ar Deividu Herku lika brālīgi sadalīt 4 un 5 vietu. Šīs bija manas šīs sezonas pēdējās sacensības un jūtos lepns un pagodināts, ka varēju sezonu noslēgt Barselonā ar pasaules labākajiem braucējiem.
Tagad ir jāsāk strādāt lēnām jau pie nākamo sezonu. Saprast mērķus un uzdevumus nākamai sezonai! Šī ir bijusi fantastiska sezona, visi mani mērķi ir izpildīti. 2014 gads- gads ar kuru varu lepoties savā dzīvē!”