Sagādāti jauni velosipēdi

Turpinot gatavošanos jau pavisam tuvu esošajam velotriāla sezonas sākumam, triāla klubs Karters ir sagādājis jaunus velosipēdus saviem labākajiem braucējiem – Ansim un Arvim Dermakiem.
Pateicoties kluba lielākajam atbalstītājam Ventspils novada mežizstrādes uzņēmumam “Niedrāji MR” ir saņemts ziedojums un radusies iespēja iegādāties franču kompānijas Ozonys augstas klases velosipēdus. Iegādāto velosipēdu modelis ir “Curve V5”. Aprīkoti ar ļoti labām bremzēm, izturīgi, viegli un jau sevi pierādījuši sacensību vidē kā uzticami braucamrīki.

Arvis Dermaks: “Esmu tādā sajūsmā, ka velosipēds ir tik labs. Nekas neļodzas, strādā precīzi. Nav vārdu. Nevaru sagaidīt izmēģināt darbībā. Viennozīmīgi, ka laba tehnika ļauj domāt vairāk par gatavošanos sacensībām citās jomās.”

2014. gada sezonās Arvis un Ansis ir kļuvuši par Latvijas apjomīgākās un atpazīstamākās jauniešu ielu sporta kultūras organizācijas “Ghetto Games” oficiālajiem sportistiem. Arvis un Ansis ir apņēmušies paust un atbalstīt šīs organizācijas vērtības pretī saņemot atbalstu no šīs organizācijas. Galvenais ieguvums – finansējums nokļūšanai uz nozīmīgākajiem sezonas startiem B.I.U. Pasaules čempionāta posmos Čehijā, Spānijā un iespēju robežās uz citām starptautiskām sacensībām. Tajā skaitā arī U.C.I. pasaules kausa pirmo posmu salīdzinoši netālajā Polijā jau maija beigās. Ieguldīts ir ļoti liels darbs un pie labas veiksmes klubs cer iepriecināt Latviju ar labiem abu sportistu rezultātiem.

Bez diviem velosipēdiem kluba meistarīgākajiem sportistiem iegādāts arī viens salīdzinoši vienkāršs un ekspluatācijā lēts Ozonys velosipēds ikdienas treniņu darbam Ventspils novada Karters velotriāla skolas treniņu grupā un vienu savu nokalpojušo velosipēdu Karters velotriāla skolas dalībniekiem nodos arī brāļi Dermaki. Lielas slodzes velosipēds vairs netur, bet jaunajiem treniņu braucējiem būs labs lietošanā.

Uldis Skudra, treneris: “Ir atsevišķi velosipēdi, kas ir kluba gādāti un kalpo jau vairāk kā 15 gadus. Savā laikā tos mums piešķīra SK “Ķenguri. Mazāk laika tiks veltīts remontdarbiem un, iespējams, puikām būs lielāka motivācija, lai cīnītos par iespēju braukt ar jauno velosipēdu”.

Paldies Niedrāji MR kompānijai un Pēterim Elstam personīgi par sniegto iespēju tikt pie augstiem velotriāla sasniegumiem Pasaules mērogā un arī, strādājot velotriāla treniņos ikdienā.

Laipni lūgti uz velotriāla treniņiem – kā Ventspils novadā, tā arī nodarbībās Rīgā.

Komentāri ir slēgti.