Baltijas triāls Ugālē jaunajā trases vietā

16. un 17. jūnijā Ventspils novada Ugālē risinājās velo un moto triāla sacensības.
Šoreiz sacensības notika pavisam jaunā vietā, blakus bijušai drenu rūpnīcai zemes gabalā, kas ir iznomāts triāla klubam Karters uz vairākiem gadiem. Šajā teritorijā ar Lauku atbalsta dienesta un Ventspils novada pašvaldības finasējumu iecerēts izveidot sporta un atpūtas trasi.
16. jūnijā notika Baltijas motociklistu asociācijas (BMA) 2012. gada Baltijas atklātā čempionāta velo un moto triālā pirmais posms. Absolūtajā vertējumā velo braucējiem uzvara 2011. gada Latvijas un Baltijas čempionam Ansim Dermakam, Usma, Karters. Otrais Kristaps Skudra un trešajā vietā Arvis Dermaks (abi Karters).
Motociklistu konkurencē absolūti labākais Andris Grīnfelds no Agarska triāla kluba, Jelgava. Otrais MT Skolas braucējs Kaspars Vērnieks, Jelgava, trešais Guntars Mateuss no Grobiņas MK.
Savukārt, svētdienā notika Latvijas motosporta federācijas (LaMSF) atklātā Latvijas čempionāta 2. posms. Absolūti labākie braucēji tāpat kā pirmajā dienā Ansis Dermaks (velo) un Andris Grīnfelds (moto).

Paldies visiem sacensību dalībniekiem, paldies sacensību tiesnešiem, sekretariātam un foto, video mirkļu tvērējiem. Paldies visai kluba komandai par ieguldīto darbu sacensību rīkošanā. Īpašs paldies trašu būvētājiem.

Atbalstītāji
“Niedrāji MR” transports
Ventspils novada dome
“Maks & Moorits” gaļas izstrādājumi
Sportakameras.lv
ZS “Ieriņi” transports un akmeņi
VAS “Latvijas dzelzceļš” gulšņi
SIA “VIA” caurtekas

Organizators
Triāla klubs Karters
BMA, LaMSF

Rezultāti

Komentāri ir slēgti.