Ventspils novada atklātais čempionāts velotriālā jauniešiem 2011

Ir noslēdzies pēc kārtas jau sestais Ventspils novada atklātais čempionāts velotriālā jauniešiem. 3. decembra sacensībās Ugāles velotriāla treniņu angārā čempionāta klasēs piedalījās braucēji no Usmas, Puzes un Usmas. Papildus čempionāta ieskaites klasēm bija arī Iesācēju klase, kura šajā reizē bija pati daudzskaitlīgākā braucēju skaita ziņā – tur seši braucēji. Šajā grupā braucēji ir ar ļoti mazu vai vispār bez sacensību pieredzes. Grupā pirmajā vietā pužiņš Markuss Karņickis, otrais ugālnieks Denijs Čače, bet trešais viesis no Rīgas – Edgars Zēfelds.
Vienīgā meitene sacensībās veica Iesācēju sarežģītības trasi un bija pārāka par visiem Iesācēju klases braucējiem, tomēr čempionātā tiek vērtēta atsevišķi, grupa Femina. Tātad – 1. vieta Megija Karņicka (Puze).
Pēc vecuma jaunākie braucēji ir 2002., 2003. un 2004. gadā dzimušie braucēji. Šoreiz pirmais jau samērā pieredzējušais Bruno Krampe no Rīgas, otrais Usmas braucējs Kristaps Elsts.
Pēc vecuma nākošie braucēji ir Bejamin grupa – šeit pirmo un otro vietu sadalīja ugālnieki Agnis Daubaris (pirmais) un Rihards Krukovskis (otrais).
Minime grupā pirmais Gerds Kaspardens.
Līdzās janajiem braucējiem visu pasākumu laiku savas treniņsacensības aizvadīja jau Pasaules trasēs rūdījumu guvušie Karters braucēji – Arvis un Ansis Dermaki (Usma), Ralfs Blumfelds (Ugāle) un Kristaps Skudra (Ugāle). Viņiem laba iespēja starpsezonā samērot spēkus un tikt pie papildus punktiem 2011. gada Latvijas velotriālistu reitingā.
Pateicoties Ventspils novada domes atbalstam, sacensības bija bez dalības maksas. Tāpat no Ventspils novada dalībnikeiem tika medaļas un piemiņas veltes un klāt kluba Karters diplomi. Liels paldies visiem sacensību dalībniekiem un īpaši viņu vecākiem par atbalstu esot klāt.
Sacensību rezultāti

2011. gada velotriāla braucēju reitings

Komentāri ir slēgti.