7. un 8. maijs

Aktīva nedēļas nogale.
Sestdienā klubam paredzēti vairāki pasākumi.
Ropažos “Art Voyage” pasākuma ietvaros Karters velotriāla paraugdemonstrējumi un izklaides skatītājiem. bez velotriāla arī dažādas citas izdarības – radošās darbnīcas, kūlas skulptūras, viduslaiku apmetnes imitācija, keramikas darbnīca, freakbike izbraucieni, brekeri, Voiceks Voiska, Imants Daksis, Monologs divatā u.c. Mūsu laiki – 15:00 un 17:00.

Tajā pašā dienā Rīgā pie tp Alfa notiks televīzijas kompānijas LNT organizētā Bērnu diena. Šeit iespēja izmēģināt Karters velotriāla skolas velosipēdus un pakonsultēties par nodarbībām, arī neliels braucēju priekšnesums.

Savukārt, 8. maijā velo sezonas atklāšana Ventspilī.
Plkst. 12.30 visi ventspilnieki un pilsētas viesi aicināti ar velosipēdiem un skrituļslidām ierasties uz svinīgo velosezonas atklāšanas pasākumu pie Piedzīvojumu parka.

Līdz ar velosezonas atklāšanu iecerēts simboliski atklāt 2010.gadā pilsētā izbūvētos veloceliņus, kā arī uzsākt projekta „Velotūrisma attīstība Ventspils pilsētā” īstenošanu.

Pasākumā ventspilniekus un pilsētas viesus uzrunās Ventspils pilsētas Domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, kurš kopā ar pārējiem ventspilniekiem un pilsētas viesiem dosies velosezonas atklāšanas braucienā pa pilsētas ielām.

Mūsu uzstāšanās pēc brauciena Ventspils Piedzīvojumu parkā. Būs iespējams nobaudīt spēcinošu zupu. Par pasākuma muzikālo noformējumu gādās Madara Grēgere un grupa „Maddry”.

Un vēl, protams, mūsu pašu organizētais brauciens apkārt Usmas ezeram par ko jau informējām iepriekš. Turklāt arī Liepājā tiks popularizēts velotriāls. Ar savu programmu uzstāsies Jānis Lācis un konkursos būs iespējams iegūt Karters velotriāla skolas abonamentus.

Komentāri ir slēgti.