Latvijas gada balva sportā -nominantos arī mūsu kluba biedrs Arvis Dermaks

Jau tradicionāli ik gadu tiek pasniegtas balvas Latvijas labākajiem sportistiem. Ja iepriekš ar triāla klubu Karters saistīti cilvēki ir saņēmuši Latvijas PSR sporta laureāta apbalvojumus, tad šoreiz varam būt priecīgi, ka mūsu kluba biedrs ir viens no nominantiem balvas saņemšanai.

Arvis Dermaks kā 2010. gada pasaules čempions velotriālā ir nominēts gada balvai sportā tehniskajos sporta veidos.

Apbalvošanas laikā kopumā tiks pasniegtas 13 metālmākslinieka Arvīda Endziņa veidotās balvas. Ceremonijā pasniegs arī Latvijas Televīzijas 7. kanāla redakcijas speciālbalvu.
Līdz 21. decembrim turpinās līdzjutēju balsojums portālos Delfi un Olimpiade.lv par Latvijas populārāko sportistu vai sportisti.
Līdzjutēju balsojuma rezultātus paziņos 22. decembrī. Par trīs populārākajiem balsošana turpināsies Latvijas Gada balva sportā 2010 apbalvošanas ceremonijas tiešraidē LTV1, līdzjutēju telefonbalsojumā.
Latvijas Gada balvas sportā pasniegšanas ceremonija notiks 23. decembrī pl. 21:15 Rīgā, Sapņu fabrikā, un to tiešraidē translēs Latvijas Televīzijas 1. kanālā.
Ceremonijas režisors Viesturs Kairišs.

Nominanti:
Labākais Latvijas tehnisko sporta veidu sportists
Maksims Bogdanovs (motosports) — 3. vieta PČ spīdvejā junioriem
Arvis Dermaks (motosports) — 1. vieta PČ velotriālā jauniešiem
Joriss Hendrikss/Kaspars Liepiņš (motosports) — 2. vieta PČ motokrosā ar blakusvāģiem
Pēteris Pelnēns (ūdens motosports) — 1. vieta EČ, 2. vieta PČ S550 laivu klasē
Māris Rupeiks/Kaspars Stupelis (motosports) — 5. vieta PČ motokrosā ar blakusvāģiem

Uz gada labākā sportista balvu pretendē spicākie un popularākie – Martins Dukurs (skeletons), Tomass Dukurs (skeletons), Ernests Gulbis (teniss), Māris Štrombergs (BMX), Māris Urtāns (vieglatlētika — lode) un par viņiem līdzjūtējiem iespējams balsot Internetā www.olimpiade.lv .

Komentāri ir slēgti.