Gravitācijas spēles Ādažos 11. septembrī

Šogad tradicionālās Gravitācijas Spēles, kas vienkopus pulcē dažādu atraktīvu un dzīvespriecīgu sporta veidu mīļotājus, notiks 11. Septembrī Ādažu sporta svētku ietvaros.

Kā ierasts, pirms oficiālajiem sacensību startiem visi sportisti un līdzjutēji dosies svinīgā gājienā cauri Ādažiem. Cits nesot dēli rokās, cits pārvietojoties uz riteņa, vai tērpies ekipējumā no vecā Sporta kompleksa (Pirmā ielā 42) virzienā pa Pirmo ielu dosies uz Līgo placi Ādažu centrā, lai atklātu sporta spēles.

Pirmie 1080 Gravitācijas spēļu sacensību starti tiks doti 11:00, kur Attekas ielā pie Vējupes būs vērojamas starptautiskās veikborda sacensības „QUIKSILVER Ziemeļu atklātā kausa izcīņa veikbordā”. No 12:00 ikviens varēs iemēģināt skimbordu Surf Pro speciāli veidotā baseinā. 13:30 „Sprīdīšu velo brauciens”- pretī uzvarai mīsies mazie velosipēdisti. Veikborda sacensību starplaikā, Vējupē dosies SUP dēļotāji TTFactory SUP sacensībās . Bet 15:00 jau skatītāju uzmanību līdzās veikborda sacensībām – akrobātiskajiem elementiem uz ūdens, pievērsīs velotriāla meistari Karters.lv velotriāla sacensībās „Ādažu kausa izcīņa velotriāla frīstailā”. Tāpat visas dienas garumā līdzās sacensībām un sportiskajām aktivitātēm norisināsies izstāde, kur ikvienam būs iespēja iepazīties ar Latvijas ūdenssporta klubiem ,inventāra tirgotājiem, citiem sfērā iesaistītajiem uzņēmumiem un Gravitācijas Spēļu dalībniekiem un atbalstītājiem.

Par muzikālo atmosfēru rūpēsies Crystral Sound System un Red Bull.
18:30 noslēdzoties veikborda sacensībām daudzus pārsteigs Partizāņu Ugunskura ūdensslēpotāju akrobātu paraugdemonstrējums, kas turpināsies ar veikborda šovu uz šķēršļiem.
Nenoliedzami „Gravitācijas spēles” ikvienam dāvās piesātinātus un emocijām bagātus mirkļus. Tiekamies 11. Septembrī Ādažos.

jaunumus meklējiet www.1080.lv
informāciju sagatavoja

Inese Krūze

29289859

Komentāri ir slēgti.