LC2 Saldū noslēdzies

Ar ideāliem laika apstākļiem noslēgušās triāla sacensības Saldū, kur 5.jūnijā notika Latvijas atklātā čempionāta 2.posms. Silavotiņu mototrase teju 40 dalībniekus pārsteidza ar 9 iekštelpu (indoor) tipa kontrolposmiem kā moto, tā velo disciplīnās. Pasākumā piedalījās vairāki sportisti no Igaunijas, kā ieradās triāla pārstāvis no Lietuvas, kurš klātienē vēroja latviešu sniegumu kā no sportiskā, tā organizatoriskā viedokļa.

Spēcīgākajā moto A/B klasē uzvaru izcīnīja Agarska TK sportists un pagājušā gada čempions Kaspars Vērnieks(Jelgava), aiz sevis atstājot Andri un Artūru Grīnfeldus (Jelgava). Šajā klasē dalību ņēma arī šobrīd viens no vadošajiem Stuntriding motobraucējiem Latvijā- Lauris Klēbahs, kurš pārstāvēja AKA Team komandu. C grupā uzvara AKA Team līderim Agrim Kibaram (Rīga), otrā un trešā vieta Guntaram Mateusam (Grobiņas MK) un Mārtiņam Laugalim (Grobiņas MK). Iesācēju jeb tā saucamajās tautas klasēs D un D mini nepārspēti palika Igaunijas sportisti, vien uzvaru D mini grupā izcīnot Grobiņas MK šī gada debitantam Kristeram Einasam (Grobiņa).

Velo elites grupā šoreiz pārsteigumu sagādāja Pāvels Griškovs (Ugāle), kuram ar vienu punktu starpību izdevās apbraukt Ansi Dermaku (Usma) un pagājušā gada čempionu Kristapu Skudru (Ugālē). Šajā grupā startēja arī pagājušā gada vadošie velo ekspertu grupas sportisti. Velo ekspertu un rūķīšu grupās uzvaru attiecīgi izcīnīja Valters Pāvelsons (Ugāle) un Kaspars Kuļikovs (Liepāja).

Saldus posma atbalstītāji Tautas kustība “Par Labu Latviju” un enerģijas dzēriens Monster Energy drink visiem sportistiem sagādāja lieliskas balvas – enerģijas dzērienus, cepurītes, krekliņus, somas un termosus. Nākamais Latvijas čempionāta 3.posms triālā jau 17.jūlijā, velotriāla galvspilsētā Ugālē, Ventspils novadā, kuru organizēs triāla klubs Karters.

Rezultāti:
LC2 posma rezultāti

Bildes Trial.lv 2010

Komentāri ir slēgti.