24. maija Olimpiskajā dienā triāls

Sestdien 24. maijā Rīgā, Grostonas ielā 6b pie Olimpiskā sporta centra, notiks vērienīgs sporta pasākums ar nosaukumu „Latvijas Olimpiskā Diena”. Pasākums tiek organizēts par godu Starptautiskās Olimpiskās komitejas dzimšanas dienai un iezīmē mūsu olimpiešu ceļu uz Pekinas olimpiskajām spēlēm, kas risināsies jau augustā.

Cilvēki tiek aicināti pieteikties skrējienam, slidojumam ar skrituļslidām, slēpojumam ar rollerslēpēm vai nūjojumam apkārt Olimpiskajam sporta centram. Ja esat izlēmuši pieteikties skrituļslidošanai vai rollerslēpošanai neaizmirstiet aizsargķiveres. Distance būs aptuveni piecus kilometrus gara, kas būs pa spēkam ikvienam sportot gribētājam . Jāveic būs pieci apļi apkārt Olimpiskajam sporta centram, kas simbolizēs piecus olimpiskos apļus.

Pieteikties var zvanot pa tālruni 2934 0000, kur laipnās Latvijas Mobilā telefona meitenes piereģistrēs jūs, iedos jums kārtas numuru. Un pēc tam mēs jūs jau gaidīsim 24. maijā pie Olimpiskā sporta centra sākot no pulksten 10.00 – reģistrēšanās. Pieteikšanās būs iespējam arī 24. maijā no pulksten 10:00. Atgādinām, ka pirmie 1000 pieteikušies dalībnieki saņems T-kreklu kā piemiņas velti no Latvijas Olimpiskās komitejas.
Katrs skrējiena dalībnieks saņems Olimpiskās dienas diplomu, bet ātrākos gaidīs pārsteiguma balvas.

Un tas vēl nav viss! Jau sākot no pulksten 11.00 pasākuma apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt dažādu sporta veidu federāciju stendus, vērot priekšnesumus, tikties ar olimpiešiem un izmēģināt spēkus pašiem. Varēsiet uzzināt visu ko vēlaties par tieši jums interesējošo sporta veidu, kur un kā iespējams sākt ar to nodarboties, kas priekš tā nepieciešams un daudz ko vēl. Tiks organizētas dažādas sportiskas un veselīgas aktivitātes, kurās jūs varēsiet izmēģināt spēkus paši, īpaši neņemot līdzi kādu speciālu apģērbu vai inventāru. Rollerslēpošana, skrituļslidošana, velotriāls, pludmales volejbols, cīņa, basketbols, futbols, vasaras bobslejs, džudo, loka šaušana, šķēpa mešana, vingrošana, peldēšana, aerobika un ne tikai!!! Atnāc un uzzini, kas ir Deivida Bekhema futbola akadēmija un kā iespējams kļūt par futbola zvaigzni! Vadims Vasiļevskis parādīs kā mest šķēpu, Igors Vihrovs un Jevgēņijs Saproņenko mācīs vingrot, par svarcelšanas noslēpumiem pastāstīs Viktors Ščerbatihs. Padomāts ir arī par pašiem mazākajiem, jo no plkst., 11.00 – 13.00 manēžā būs iespēja izmantot „Lielās Balvas” piepūšamās atrakcijas.
Nāciet paši, ņemiet līdzi radus un draugus, atrodiet sev jaunus, aizraujošus un pats galvenais veselīgus hobijus!

* visas piedāvātās aktivitātes ir bezmaksas

Informācija: www.osagentura.lv

Kā saproatat, tad būs iespēja redzēt triālu un izmēģināt savus spēkus. Lapni lūgti visi intre

Komentāri ir slēgti.